WELLA - Király Hajszalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

WELLA

Fodrászat > Termékek

Amivel dolgozunk

A GLOBÁLIS PROFESSZIONÁLIS SZÍNSZAKÉRTŐK ÚJRAÉRTELMEZTÉK A WELLA PROFESSIONALS ÁPOLÁS ÉS STYLING FOGALMÁT .
.

ELEMENTS


SZULFÁT, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZŐANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKCSALÁDWELLA

EIMI

Új stílus a hajformázásban

KP Innosense - Hypoallergén hajfesték az érzékeny fejbőrűeknek
SZÍN & EGÉSZSÉG & BIZTONSÁG - Kéz a kézben

Az Innosense hajfesték az ECARF  ***** minősítéssel rendelkezik (Európai Allergia Kutató Központ).


A Wella Professionals megoldást nyújt azon vendégek részére, akiknek bármilyen irritáció, viszkető, kellemetlen érzés lép fel a hajfestési folyamat során.  Az ammóniamentes hajfestékekkel szemben a ME+ technológiának köszönhetően a Koleston Perfect Innosense hajfesték esetében nem kell kompromisszumot kötni színeredmény, ősz haj fedés és színtartósságot illetően, hiszen az Innosense hajfesték a Koleston Perfect által nyújtott kiváló eredményeket nyújtja. A ME+ technológia lényege, hogy a módosított festékmolekulának köszönhetően az allergia kialakulásának esélye lényegesen lecsökken.

Az Innosense hajfestéket ajánljuk az egészségtudatosan élő vendégek részére, akik nagy figyelmet fordítanak egészségük megőrzésére.

Illumina Color  TÖBB MINT SZÍN, A FÉNY CSODÁJAAz első áttetsző szín, mely minden fényviszonyban ragyog. A szabadalmaztatott MICROLIGHT technológiának köszönhetően magas szintű hajvédelmet biztosít*.
20 egymással keverhető szín
Egyszerű és könnyű használat plusz lépések nélkül
Egyszerű 1:1 keverési arány
Climazon-nal használható
Akár 100%-os őszhaj fedés
Az ILLUMINA COLOR szabadalmaztatott MICROLIGHT technológiájának köszönhetően megvédi a kutikulát, megőrzi annak sértetlenségét. Ez lehetővé teszi, hogy a fény áthatoljon rajta és belülről világítsa meg a haj színeit, bármilyen fényviszonyban.

Az eredmény: „TÖKÉLETES FÉNY, MELY AZONNAL ELVARÁZSOLJA VENDÉGEINKET.”

Tapasztalja meg a kiváló teljesítményű ápolást, amely LÁTHATÓ, TAPINTHATÓ és ÉREZHETŐ!

Fedezze fel a kiváló teljesítményű styling termékeket, melyek segítenek kihozni egyedi személyiségét, legyen a STYLING A KARIZMÁJA!

A WELLA PROFESSIONALS CARE
ÉRZÉKIÉLMÉNYTNYÚJT

A SZALONBAN ÉS OTTHON EGYARÁNTA Wella Professionals Care samponok, kondicionálók és speciális pakolások széleskörű kínálatát nyújtja, melyek egyszerre több érzékszervre ható termékreceptúrákat kínálnak Önnek és azonnal látható eredményt. A termékek négy alapvető hajszükségleti profil szerint alkotják a főbb vonalakat. A festett hajra kifejlesztett Brilliance termékvonalon belül még megkülönböztetünk könnyed és ápoló kondicionálási szinteket is attól függően, hogy vékony szálú/normál vagy vastag szálú hajról van szó.

A hajformázás fázisai szerint kialakított
3 termékcsoport egyszerűbbé
és átláthatóbbá teszi a használatot.


Alkalmazza a nedves, a száraz hajra való és a finish termékeket, hogy végtelen variációjú kreatív frizurát alkothasson! A termékeket erősség szerint 1-től 4-ig soroltuk be; a rugalmas, természetes hatástól az ultra erős fixálásig biztosítanak tartást a frizurának. A prémium illatok és a különleges termék textúrák még élvezetesebbé teszik a hajformázás élményét.

Koleston Perfect

Lépje át a hajfestés határait a Koleston Perfect-tel: nézzen szembe az új kihívásokkal, és váltsa valóra hosszantartó hajszínelképzelését. A Wella Professionals vezető szerepet tölt be a professzionális hajfestésben. Innováció, szerviz és szakértelem különböztet meg minket a versenytársainktól. A színezőktől egészen a tartós hajfestékekig a Wella a termékek széles körét kínálja Önnek.


Játsszon az intenzitással.Világítsa meg gyengédséggel.

A Color Touch Plus megalkotóit a természet egyik legszínesebb állatfaja, a pillangók tarka szépsége ihlette. A pillangók szárnyainak kék, zöld és piros, valamint színjátszó hatását a szárnyak felszínén található apró pikkelyek 3 dimenziós mikrostruktúrája hozza létre. Ezen összetett dimenziókat alkotja meg a Color Touch Plus TriSpectra formula a különböző pigmentek kombinációjával. Emellett a Color Touch Plus még intenzívebb és harmonikusabb színeredményt nyújt, miközben azt a gyengédséget és ápolást nyújtja, ami csak egy prémium színezőtől elvárható. Az intenzív szín 70%-os oszhaj fedőképességgel párosul, és akár 50%-kal nagyobb csillogást nyújt a hajnak a kezeletlen hajhoz képest.


Welloxon Perfect és Blondor - a tökéletes szőkeségért

Közel 7 árnyalat világosítás lehetséges a Blondor termékválasztékával, és a legtökéletesebb szőke színárnyalatok eléréséhez a Welloxon Perfect nélkülözhetetlen. Attól függően, hogy mit szeretnénk elérni, a kínált erősségek mindegyike (6%, 9%, 12%) ajánlott. A Welloxon Perfect és Blondor együttes használata során lehet a legragyogóbb szőke hajszínt elérni.


Welloxon Perfect


A Welloxon Perfect meggyőzte a világ fodrászait az új kozmetikai, krémes és sűrű állagával, észrevehetően jobb keverhetőségével és a legkiemelkedőbb szakmai tulajdonságával: az új Welloxon Perfect tökéletesen tapad a hajhoz, és ott is marad, ahol kell. Így erőteljes, precíz és egyenletes színkialakítást tesz lehetővé. A Welloxon három különbözo erősségben kapható - 6%, 9% és 12% - különböző színű felvilágosítások eléréséhez és széleskörű felhasználási területekhez.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz