OLAPLEX - Király Hajszalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

OLAPLEX

Fodrászat > Termékek

OLAPLEX

Számunkra a hajad egészsége az első, így Magyarországon Győrben a Király Hajszalonban élvezheti hajad az OLAPLEX által nyújtott elképesztő előnyöket!


Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.


Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük.  Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvaj őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.


MI EZ AZ ÚJ ANYAG... OLAPLEX?

Az első professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket.


Először is megkerestük a világ két vezető anyagtudományi, illetve kémiai tudományi doktorát, Dr. Eric Presslyt és Dr. Craig Hawkert, akik korábban még soha nem dolgoztak fodrászati termékek fejlesztésén. Ennek a friss szemléletnek köszönhetően az álompáros egyetlen hatóanyagból álló, szilikon- és olajmentes szert fejlesztett ki, amely már a hajfestés és szőkítés alatt és után képes a haj már károsodott kötéseit újraegyesíteni és regenerálni, mégpedig úgy, hogy azok erősebbek lesznek, mint a festés előtt voltak. Ha elsőre mindez csupán a szokásos áltudományos maszlagnak is hangzik, érdemes megnézni, hogyan nyilatkoznak
a vezető fodrászok a különféle közösségi oldalakon. Ahogy mondani szokás: a puding próbája az evés. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az OLAPLEX Instagram-oldala, ahol több mint 133 000 rajongónk van. Ezek a való életből származó eredmények magukért beszélnek.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz