KEMON - Király Hajszalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KEMON

Fodrászat > Termékek

Amivel dolgozunk

 

Design your style! Professzionális termékcsalád a styling kedvelőinek. Illatok és színek, amelyek serkentik a kreativitást, formulák és textúrák, amelyek új vonalakat alakítanak ki. Sokoldalúság és rendkívüli kivitelezés, saját stílusod kialakításához.

Bővebben

Biztonságos és kíméletes hajfestő termékcsalád ami megőrzi a haj egészségét: a természet érintése amely egészséges, intenzív árnyalatú és hosszantartó hajkoronát eredményez. A természet harmóniája a hajadnak szánt szolgáltatásban.Új technológiájú keratinos hajápolás
Az exkluzív hatóanyag tartalmú UNAMY SETA COMPLEX táplálja, kisimítja a hajat és új kötéseket hoz létre a hajszál belsejében. Savas környezetben dolgozik, a hajnak lágyságot és fényt ad, megszünteti a kreppes hatást ami kitart 10-12 héten át.

A kezelés alapja:

-
Pantenol:

Hidratáló, lágyító hatás

-Hidrolizált keratin:

Fényessé és rendkívül egészségessé teszi a hajat

-Glioxil sav:

Erősíti a haj szerkezetét, új belső kötéseket hoz létre Az UNAMY SETA COMPLEX kombinált hatóanyagai kapcsolatba lépnek a haj természetes kötéseivel, újakat hoznak létre mindeközben lágyságot, fényt és erőt adnak a hajnak. A kezelés antikrepp hatást fejt ki, a hajnak ragyogást, lágyságot és selymes hatást kölcsönöz. Egyetlen termék, 3 különböző szolgáltatás.

Hajszőkítés és festés a kreativitás határain túl. Professzionális és komplex hajszőkítő rendszer minden típusú hajra. Maximális kíméletességet és azonnali hatást garantál: a haj egészséges, a világosítás intenzív a végeredményként kapott szín extrém lesz.


0

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz