ALFAPARF - Király Hajszalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ALFAPARF

Fodrászat > Termékek


PIGMENTS, a legújabb generációs hajszínező intenzívebbé, gazdagabbá és különlegesen ragyogóvá teszi az ALFAPARF MILANO által kínált bármilyen hajápolási szolgáltatást (kezelés, festés, vágás és formázás). Minden kozmetikai közegben alkalmazható, az extra magas koncentrációjú pigmentek számos terméktípushoz keverhetők, hogy megőrizzék vagy élénkebbé tegyék a természetes vagy festett hajszínt, hogy az vibráló és ragyogó legyen.
2 bejegyzett szabadalom!


Precious Nature Hair Color
A Precious Nature Hair Color tartós krémhajfesték, étvágygerjesztő megjelenéssel és csalogató illattal. Csillogó hajszín, puha haj és komfort a fejbőr számára.

Természetes összetevőkkel gazdagított.


Evolution of the Color

Az Evolution of the Color hihetetlen ragyogásának a 99%-os tisztaságú Kristályosított Mikro pigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot. Maximális fedést, és maximált világosító hatást. Használatával fénylő, és csillogó színek, színhűség, természetesség, és a haj egészségének teljes körű védelme biztosított. A HCI tiszta Kristályosított Mikro pigmentek még hatékonyabban és könnyebben tudnak bejutni a haj szerkezetébe. Krémhidrogén jelenlétében e molekulák összekapcsolódnak, új színmolekulák keletkeznek ,még nagyobbak, és még koncentráltabbak, amelyek hosszú időn keresztül stabilan a kapilláris rostban maradnak. Az UV filterek 24 órán keresztül védik a haj színét és egészségét még az erős napsugárzás káros hatásaitól is.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz